fiets accu reviseren

fiets accu reviseren

kan voordeliger uitpakken dan het aanschaffen van een nieuwe fietsaccu, maar reviseren brengt echter ook een aantal risico’s met zich mee. Moet je je fietsaccu steeds vaker opladen of is deze echt kapot dan heb je een aantal opties: je kunt een nieuwe e-bike kopen, een nieuwe fietsaccu kopen of de accu laten reviseren. Over het algemeen kan gesteld worden dat deze batterijen vier keer zo vaak opgeladen kunnen worden, vergeleken met andere typen fietsaccu’s.

Aangezien energiecellen aan slijtage onderhevig zijn (net als uw huidige fietsaccu), zal op den duur de capaciteit van de terugplaatste energiecellen uiteindelijk ook in capaciteit afnemen. Dit komt omdat de computer nog steeds uitgaat van de oorspronkelijke capaciteit van uw oude fietsaccu. Na de revisie van uw fietsaccu werkt dit in de meeste gevallen ook nog gewoon naar behoren.

Garandeert dat de bestelde capaciteit overeenkomstig is met het geplaatste cellenpakket in de behuizing van uw fietsaccu. Als eerste stap zoekt u de fietsaccu van uw e-bike op middels de zoekbalk bovenin of via het fietsaccu en e-bike merken overzicht Na het kiezen van uw merk elektrische fiets of het merk van uw fietsaccu krijgt u alle reviseerbare fietsaccu’s te zien. Naast revisie van fietsaccu’s reviseren wij ook accu’s voor tal van andere toepassingen zoals scooters, duiklampen, gereedschappen, gazon maaiers, zorghulpmiddelen et cetera.

In onze werkplaats wordt uw versleten fietsaccu voorzien van nieuwe energiecellen. Met andere woorden: een Bosch fietsaccu kan weliswaar een dermate hoog gehalte aan capaciteit bevatten, maar toch ondermaats presteren als er gebruik is gemaakt van lage kwaliteit energiecellen. Door het terugplaatsen van extra en compactere energie efficiëntere energiecellen kan de originele actieradius van uw fietsaccu worden vergroot.

In circa 90% van de gevallen zijn namelijk de cellen van de Bosch Powerpack fietsaccu versleten, maar is de behuizing en zijn andere elektronische componenten nog in prima staat. Zo zijn vrijwel alle e-bikemerken op de website vertegenwoordigd, en is er een grote kans dat ook uw fietsaccu niet vervangen hoeft te worden, maar na een revisie al beter werkt dan ooit tevoren. In veel gevallen kunt u uw fietsaccu nog laten reviseren Bij zijn deskundigen gespecialiseerd in deze duurzame manier om de accu nieuw leven in te blazen.

De batterijen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren.

Is deze laatste optie, revisie van de fietsaccu, beter en voordeliger dan de batterij in zijn geheel te vervangen? Bij de revisie van een fietsaccu worden dan ook alleen de cellen van de accu vervangen. Naast revisie van fietsaccu’s met de volgende technieken zijn wij veelal in staat om de accu te reviseren middels modernere technieken met bijbehorende voordelen.

Na de winter blijken fietsaccu’s vaak uitgeblust en willen fietsers hun accu laten reviseren. Heb je problemen, of is de kracht uit je huidige elektrische fietsaccu en wil je daarom graag je fietsaccu laten reviseren? Gelukkig is het niet nodig om voor honderden euro’s een nieuwe fietsaccu aan te schaffen maar kunt je je fietsaccu laten reviseren.

Het is natuurlijk fijn dat de (elektrische) fiets zo lang meegaat, maar zonder fietsaccu is het niets anders dan een zwaardere gewone” fiets. Reviseren is goedkoper dan een nieuwe fietsaccu. Soms bieden e-bike leveranciers ook originele fietsaccu’s aan met meer vermogen.

Heeft u een fietsaccu waarvan u vermoed dat deze defect is of niet op volle capaciteit werkt, stuur dan u accu met lader naar ons op. Zodra deze is ontvangen gaan we de accu testen en indien nodig op verzoek reviseren. Fietsaccu’s laten reviseren bespaart een hoop geld. Meer weten over het reviseren van fietsaccu’s?

Fietsaccu’s reviseren maar ook tal van andere accu’s is namelijk helemaal niet zo moeilijk als op het eerste gezicht zou lijken en je kan er heel wat geld mee besparen. Kijk dan of ons accu revisie programma iets voor je is. Hierin bespreken we immers hoe je oude mobieltje, laptop, auto, tractie-accu, fietsaccu’s, accu’s voor golfkarren, boten, vorkliften en tal van andere accu’s weer nieuw leven kan inblazen.

 

Lees ook eens: https://www.anwb.nl/fiets/fietsaccu/fietsaccu-reviseren

Posts Tagged with…